Zenith House

YEAR  2006    LOCATION  Catarroja · Valencia    STATE  Built    PLOT SURFACE  1.787 m2

The generating element of the design is the overhead light that illuminates from the fin cover of the basement flight of stairs. All framed by the side walls with openings that give protagonism to the composition. On the other hand, so that the lighting is played with both the front and rear facades.

The most important requirement of the clients lies in the effective separation of the different relatives. It is chosen to use the ground floor as a day area and as a bedroom for children and guests, while the first floor is intended for parents and a study. In other words, it is organized in an industrial organization with horizontal distribution, in each plant, and the link between the different plants.