Casa RFL

ANY  1999    LOCALITZACIÓ  Rafelbunyol · Valencia    ESTAT  Construït    SUPERFÍCIE PARCEL·LA  250 m2

La parcel·la, de forma rectangular, s'ubica en una zona predominant d'habitatges unifamiliars. El present projecte és el resultat de la interacció dels criteris compositius bàsics sobre hàbitats urbans de baixa densitat i la realitat paisatgística i de el medi natural de tal entorn.

Es construeix un habitatge unifamiliar entre mitgeres desenvolupada en planta baixa, planta primera i planta destinada a zona polivalent dins d'un solar en sòl urbà. L'eix del projecte es centra en la jerarquització dels espais interiors i la fluïdesa espacial expressada en la incisió de llum. Creant, des de l'abstracció i la contemporaneïtat, un estat original compositiu que personalitze i identifique la singularitat de cada família i evite entorn en harmonia.

L'accés a l'habitatge es realitza per mitjà d'una entrada protegida, que dóna accés a l'hall i a l'escala de pujada a la planta primera i a l'distribuïdor, connectant amb la zona de menjador-saló, bany i accés de garatge. Un cop a planta primera hi ha un distribuïdor que dóna accés a l'habitació principal i el vestidor i bany principal i d'altra banda tindrà unió amb l'espai a doble alçada i accés a les altres dues habitacions i els banys.