Casa RS

ANY  2020    LOCALITZACIÓ  Catarroja · Valencia    ESTAT  En construcció    SUPERFÍCIE PARCEL·LA 200 m2

El projecte de vivenda unifamiliar entre mitgeres es desenvolupa d'acord amb la ubicació de la parcel·la en el casc històric de la vila on trobem parcel·les estretes i longitudinals. S'estableix com a premissa principal un estudi d'il·luminació adequat per a l'habitatge i l'ús de materials càlids per crear sensació de confort. L'escala pren un paper protagonista en l'habitatge integrant-la dins de cada espai i sent l'artífex de l'acompliment de el programa establert pels clients.

La planta baixa es destina a un garatge i una zona polivalent que recau en un pati interior enjardinat. La planta primera s'estableix com el nucli organitzatiu de la vivenda i es destina a la zona del dia, on el saló-menjador i la cuina estan connectades creant visuals directes amb l'escala que es mostra a manera d'escultura, també es disposa de dos habitacions, una d'elles amb vestidor i bany. La segona planta es destina a una zona de nit i d'oci, en ella es disposa d'una habitació doble, un bany i bugaderia. El programa es completa amb dues terrasses assignades a oci i reunions familiars.

L'element diferenciador del projecte és el mirador contemporani de xapa metàl·lica negra que diferencia la façana en comparació amb els altres, sempre respectant la tipologia típica de poble.