Residencial Nova Bugarra

ANY  2005    LOCALITZACIÓ  Bugarra · Valencia    ESTAT  Construït    SUPERFÍCIE PARCEL·LES  

Les parcel·les estan situades als afores de la població de Bugarra, amb un desnivell considerable a tenir en compte a l'hora de disseny. Ens veiem obligats a realitzar dos blocs de vivendes unifamiliars adossats de 3 i 4 vivendes cadascun, unit per la planta soterrani-baixa deguda a el desnivell existent en la pròpia parcel·la ja que un bloc d'adossats recau en un carrer i la un altre a un altre carrer amb diferents cotes i desnivells.

Els habitatges es composen d'una zona de dia a planta baixa i una zona de nit en planta primera, estands tots dos comunicades per una escala, la qual también dóna accés a la planta coberta i en alguns casos a la planta de soterrani de l'habitatge.

El bloc A es compon de planta soterrani per a garatge, planta baixa per a zona de dia amb menjador-saló, cuina, lavabo i despatx i planta primera amb tres habitacions i dos banys. Mentre que el bloc B es compon de planta baixa per a zona de dia amb menjador-saló, cuina, lavabo i despatx, en planta primera trobem tres habitacions i dos banys. Tots els habitatges Disposa de places de garatge i trasters.