YEAR  2020    LOCATION  Llaurí · Valencia    STATE  Under construction    PROJECT SURFACE  80 m2

Detached house between orange trees. "You breathe tranquility, it smells like jasmine and the children play while the Mediterranean is looming on the horizon" were the words of the owners of how they imagined the project. We didn't need anything else.

The architecture of simple lines and respectful with the environment tends towards sustainability. The house is articulated from the visuals to the outside, a porch is created where yoga can be practiced and the raft becomes a pool integrated into the existing terraces generated by the orange groves. The materiality is simple and with mediterranean colors.

More than a home, it is a retreat where you can meditate, meet friends and feel free in the middle of nature.